Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το Epipodos.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους πολιτικής επιστροφών.

• Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής να μην υπερβαίνει τις 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής και να γίνεται αποστολή e-mail στο info@epipodos.gr.

• Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν και να είναι κατάλληλα προς πώληση.

• Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που έχει με την αγορά του, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό καθώς επίσης και τα παραστατικά πώλησης.

Παρακαλώ σημειώστε ότι:

• Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο πάνω.

• Επίσης μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.

• Τα έξοδα της επιστροφής και αντικατάστασης (αλλαγής) ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ανέρχονται στα 5,00€ εντός Ελλάδος.

•Αλλαγές ή επιστροφές για παραγγελίες εκτός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.

• Στην περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή χρημάτων, ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής, τα οποία στην περίπτωση αυτή ανέρχονται στα 5,00€ εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση πληρωμής με PayPal υπάρχουν επιπλέον κρατήσεις αντίστοιχες με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική του PayPal.

• Το Epipodos.gr πριν από κάθε αποστολή ελέγχει την ποιότητα και την άψογη κατάσταση των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση όμως αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος η οποία θα πρέπει να δηλωθεί μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής. Η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα του παραλήπτη ή και ολική επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δε συμφωνείται η αντικατάσταση.

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από τις καθαρές τιμές οι οποίες αναγράφονται για κάθε προϊόν, τον αναλογούντα Φ.Π.Α. καθώς και το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής.

•Ο πελάτης θα τιμολογηθεί για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του. Σε περίπτωση αναπροσαρμογής των τιμών από τους προμηθευτές θα γίνεται άμεση ενημέρωση και αναπροσαρμογή των τιμών στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Τυχόν αναπροσαρμογές τιμών δεν θα καταλαμβάνουν παραγγελίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

•Επιπλέον, το κατάστημά μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι τιμές να είναι ίδιες τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

•Ωστόσο, ενδέχεται να παρατηρηθούν διαφοροποιήσεις στις τιμές λόγω προωθητικών ενεργειών που πραγματοποιούνται κατά τη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή/και στα φυσικά καταστήματα.